18 mar 2013

Inauguració Lito & Lola Shop.

El passat dijous 7 de març es va inagurar la botiga de Lito & Lola, en un petit i preciós local del barri de Sarrià (C/Amigó,46. Barcelona).



Em fa molta ilusió explicar-vos la història de Lito & Lola, una marca de complements creada al 2009 per la Mireia i el Dani.

Com molts dels que m'estareu llegint, van començar potser com a hobby, després fent petits encàrrecs per amics i amigues i poc a poc i gairebe sense saber com, amb pàgina web, blog i venent a diverses botigues d'Espanya.

Tal com ells expliquen, Lito & Lola convina peçes vintage actuales, creant dolçes col·leccions de collarets, pulseres i d'altres complements. Cada una de les peçes está elaborada cuidadosament al detall i algunes d'elles són veritables peçes exclusives que fan que adquireixin un valor especial i es converteixin en peçes úniques. Complements especials per a gent especial.

La veritat és que agrada veure com encara hi ha gent amb empenta i ganes de tirar endavant projectes personals com aquest, tot i la que està caient!!! és per això que us els volia presentar, cal donar a coneixer aquestes històries, per animar també a tots aquells que perseguim somnis com aquest i que de vegades ens dona per rendir-nos.

Us deixo unes fotos per que veieu lo maco que ha quedat el local, i us animo que aneu a fer-li una visita.







2 comentarios:

  1. Que tinguin molta sort en aquest nova aventura!
    Petons

    ResponderEliminar
  2. A mi se me inspiran esas historias. Le dan un empujón a uno a luchar por lo que uno MAS QUIERE. Lastimosamente no todo el mundo aprecia las cosas hechas a mano. Creen que deben cosas menos. Pero para esto estamos los blogeros para darles un empujonsito a esas tiendas llenas de energía y creatividad.

    ResponderEliminar